X
la-mecanica-del-canvi-fons-transparent

Qui Som

Som un equip format per dones emprenedores que, després d’experimentar un procés de canvi, hem fet de les nostres passions la nostra feina.

Que Fem

L’equip de La Mecànica del Canvi acompanyem a les persones en processos de canvi i les fem conscients de les seves capacitats. Impulsem el creixement i la transformacio de les persones a través de les nostres disciplines: Coaching, PNL, Escriptura Creativa, Mindfulness, Focusing i Creativitat Aplicada.

Serveis

Des de la Mecànica del Canvi us oferim serveis​ en els següents àmbits:

​Educació · Projecte Sembra i Creix
És un projecte educatiu pluridisciplinari destinat a gestionar l’educació emocional i les habilitats per a la vida en l’àmbit de les escoles i els centres joves.
​Desenvolupament professional · Projecte Activa l’engranatge​
És un projecte destinat a engegar l’engranatge funcional i innovador de les empreses i organitzacions i impulsar les competències de l’emprenedor.
​Desenvolupament personal · Factoria Respira

És un projecte que promou la salut, el benestar i l’autoconeixement de les persones mitjançant disciplines enfocades al cos, a la ment i a les emocions.

 
B​randing, web i interiorisme​
 
És un estudi creatiu que desenvolupa projectes on hi intervé el disseny i l’arquitectura.
 
E​scriptura creativa i serveis literaris​
En aquest projecte oferim cursos i tallers destinats a l’aprenentatge de l’escriptura creativa i tutories personalitzades per a projectes de novel·la i reculls de contes. També ens agrada llegir i compartir l’emoció de la lectura, per això coordinem clubs de lectura.
 

Telèfon

Sònia Pareja
639 476 893
Assum Guardiola
619 651 464
Eva Algans
606 45 92 81

Mail
hola@lamecanicadelcanvi.com
Ubicació